01 دی 1402

بنده مشاور املاک دارم

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت همگی بخیر.
بنده کارمند قراردادی یک از شرکت های دولتی هستم و همچنین دارای دفتر مشاور املاک در یکی از شهرستان ها.
پدر زن بنده یکی از مدیران دولتی در همان شرکت دولتی که بنده مشغول به کار هستم بوده است.
با توجه به شغل دوم بنده برای دوستان و همکاران پدر زن خود بنده خرید و فروش ملک انجام میدادم .متاسفانه تقریبا دوسال پیش برای یکی از دوستان پدر زن ملکی فروختم و در قبال ملک خودرویی تهاطر صورت گرفت که به دلیل عدم حضور شخص در ایران در بازه زمانی فوق فروشنامه ای تنظیم شده هنوز به امضا خریدار نرسیده است .....ظاهرا در حال حاضر ان خریدار به عنوان یک مجرم اقتصادی متهم هست و بنده نیز به دلیل ارتباط دولتی متهم به ارتشا گردیدم ......
میخواستم بدونم چه باید بکنم و چه خواهد شد .

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام باتوجه اهمیت موضوع شما نمیتوان از طریق مشاوره متنی به جواب درستی رسید لذا پیشنهاد بنده برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید