02 دی 1402

چگونگی اثبات جرائم جعل و کلاهبرداری رایانه ای

دسته بندی : جرایم سایبری | جعل رایانه ای
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام.ببخشید من خونه ای قبلا خریدم.الان خبر نداشتم کارت ملی م روبرده یه سیمکارت به نام من خریده رفته باهاش شماره ثنا ی من روتغییر داده.بعد اظهارنامه برااون خطی فرستاده شده که شوهرم. خریده وخاموشه بعد خودشون از زبان من به صورت کذب نوشتن که خونه رو همسرم پول داده به صورت صوری به نامم من شده بعد لمضام رو به صورت الکترونیکی جعل کرده.سی وپنج روز بعدش فهمیدم که دوربین مداربسته پاک شده ببینم کی به جای من برده امضاکرده.الان شکایت به اداره جعل وکلاهبرداری کردم.از چ طریقی میتونم ثابت کنم که کار همسرم بود؟چه کاری باید انجام بدم.یاکجاباید برم.البته رفتم دفتر قضایی گفتن که امضا به صورت کد اومده قابل پیگیری نیست

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم موضوعی که شما مطرح فرمودید جنبه اثباتی موضوع بوده که نیازمند بررسی تمامی اتفاقات و اقدامات انجام شده در طول مدت مورد نظر می باشد و قطعا در صورت طرح شکایت پلیس کلیه جوانب را در نظر خواهد گرفت توصیه من این هست که حتما با یک وکیل کار را پیش ببرید چرا که در حین بررسی دقیق موضوع و رویت مدارک و پیگیری احتمالا مدارک محکمه پسند یافت خواهد شد موفق باشید