07 دی 1402

کارمند بنده بعد از خروج از شرکت و تسویه، با نام شرکت از تامین کننده کالا خریداری کرده و فاکتور به نام شرکت ثبت شده،

دسته بندی : کیفری | جعل سند عادی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
کارمند بنده بعد از خروج از شرکت و تسویه، با نام شرکت از تامین کننده کالا خریداری کرده و فاکتور به نام شرکت ثبت شده،
لطف بفرمایید در جهت دریافت کالا ها از کارمند و نحوه پیگیری آن از طریق قضایی راهنمایی بفرمایید .
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر به نام شما بعد از اخراج از کار خریدی ثبت نموده باشد و در این خصوص جرمی مانند جعل یا دسترسی غیر مجاز به رمزهای شما در فضای مجازی و یا از مهر و سر برگ امانتی شما سو استفاده نموده باشد می توانید شکایت کیفری نمایید و نیز بابت لوازم ی که به نام شما خریده با ارایه ادله و مدارک و با شهادت فرد تامین کننده می توانید اقدام قانونی نمایید و تقاضای استرداد آنها را نمایید