12 دی 1402

ایا حبس هم در نظر گرفته میشود؟

دسته بندی : کیفری | حمل سلاح سرد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ابلاغیه اومده و متن ابلاغیه این بوده که 30 گرم مخدر گل و حمل صلاح سرد به قصد درگیری
میخواستم بدونم اگر دادگاه رفت حکم چی هست و آیا حبس هم دارد یا نه؟؟؟
لطف میکنید توضیح بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در صورت احراز مجرمیت و صدور کیفرخواست و قرار جلب ب دادرسی موضوع در دادگاه ذیصلاح رسیدگی و مبادرت به صدور حکم خواهد شد مجازات قانونی اتهامات انتسابی جزای نقدی،حبس و شلاق هست البته حسب شرایط کلی متهم مانند فقدان سابقه کیفری،سوپیشینه موثر،انگیزه ارتکاب جرم و ...و شرایط کلی وقوع جرم امکان تخفیف یا تشدید مجازات وجود خواهد داشت قاعدتا حبس تا شش ماه با تجدید نظر خواهی امکان تبدیل ب جزای نقدی را خواهد داشت و موارد کلی ک میتوانید در قالب لایحه دفاعی بیان دارید تا دادگاه در تعیین مجازات کلی ملاک قرار دهد موید باشید