14 دی 1402

با سلام و احترام، اینجانب طبق تقسیم‌نامه زمین در زمین کشاورزی که سال‌ها در تصرف پدرم و اکنون که در تصرف مورثین ایشان بوده

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام، اینجانب طبق تقسیم‌نامه زمین در زمین کشاورزی که سال‌ها در تصرف پدرم و اکنون که در تصرف مورثین ایشان بوده و فعالیت کردیم که متاسفانه یکی از شرکا هر ساله (با این استدلال که زمین مشاع می‌باشد و ما در جزء جزء زمین شریک هستیم هر کاری بخواهیم انجام می‌دهیم و هیچ حد و حدودی بین ما وجود ندارد) درحالی که ایشان بعد از فوت پدرشان بدون انجام انحصار وراثت و تعیین جایگزین در اراضی مذکور هیچ سمتی ندارند. لذا عالما و عامدا با اقداماتی شامل مسدود نمودن مسیر راه و تخریب صیفی‌جات و ماسه‌ها و قطره آبیاری و بیرون آوردن لوله اتصالات از زیر خاک از ادامه فعالیت و تصرفات اینجانب مزاحمت و ممانعت می‌کند و ادعا می‌کنند چون اراضی مذکور سند مالکیت ندارد و ایشان انحصار وراثت نکردن، در صورت طرح دعوی به نتیجه نخواهم گرفت. فیلم و تصاویر و شهود وجود دارد. لذا بهترین مسیر برای طرح شکایت و رسیدن به نتیجه مطلوب چیست؟ راهنمایی کامل بفرمایید، با تشکر فراوان.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به نظر در صورت داشتن ادله میتوانید علیه ایشان اقدام قانونی دادخواست رفع مزاحمت از حق و ممانعت نمایید و نیز اگر موارد تخریب عمدی وجود دارد و وسایل متعلق به شما بوده می توانید با حصول شرایطی شکایت تخریب عمدی نمایید