15 دی 1402

سلام و عرض ادب زمینی دارم 1800 متر کشاورزی ، اکنون خارج از طرح تجهیز و در طرح هادی میباشد

دسته بندی : حقوقی | رفع ممانعت از حق
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
زمینی دارم 1800 متر کشاورزی ، اکنون خارج از طرح تجهیز و در طرح هادی میباشد ، مابین زمین مسکونی اینجانب و زمین مذکور مرز عبوری قرارداشت که از سال 91 این مرز رو به 1 تا 1.5 متر در بعضی از قسمتها تعریض کردیم(برای عبور خودمان) اما چون ما در گیلان حضور نداریم سایر افراد هم از این راه عبور کرده اند ، چند ماه پیش وقتی به زمین سر زدیم مشاهده کردیم که این راه عبور کوچک به دستور شورا و دهیار به 4.5 تا 6 متر تعریض شده که منجر به شکایت از طرف اینجانب شده اکنون در دادگاه در حال بررسی هست ، اینجانب دور زمین به جز همین راه که در دعوا هست رو سیم زدم و این راه همینطور باز هست اما الان همسایه ها اعتراض دارند که از ضلع شرقی زمین که مرز باریک است رد میشوند با اینکه سه طرف زمین ضلع شمالی فعلا 6 متر ضلع غربی راه طرح تجهیز اراضی 4.5 متر و ضلع جنوبی راه عبوری 80 سانای دارد و همسایه ها با عبور از ضلع شمالی و جبنوبی به راحتی عبور میکنند ، متاسفانه دهیار و شورا چون از ایشان شکایت کردم از ایشان استشهاد گرفته اند به میزان 2.5 متر که حتی ان مرز کامل مشخص هست که 20 سانته همچنین نقشه گوگل هست ..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سند شما و ابعاد آن باید بررسی گردد و اینکه زمین کشاورزی مرز بندی دارد ، در سوال اشاره نکردید در خصوص معبر مورد ادعای شورا 2/5 متری علیه شما اقدام قانونی شده یا نشده؟ اگر شده تقاضای کارشناسی نمایید و نیز ادله و شهود خود را ارایه دهید ، اگر اقدامی نشده می توانید از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل با ارجاع به کارشناسی نمایید و این نکته که راه عبوری چندین ساله و نیز عکس های هوایی و ... با کارشناسی مشخص می گردد، اصولا راه 2/5 متری برای عبور خودرو است و آیا اصلا خودرویی عبور می کرده ؟ و اگر در خصوص اقدام قانونی قبلی تان علیه شورا یا دهیار ی اگر کارشناسی یا مستنداتی دارید اینها را هم مستند نمایید و در پرونده جدید از آن استفاده نمایید