17 دی 1402

به جحرم ارتشا به میزان پنج سال

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. بنده به جرم ارتشا به میزان 5سال حبس تعزیری محکوم شدم. قبلا در اطلاعات به مدت دو ماه بازداشت شدم و بعد به قید وثیقه آزاد شدم. الان حکمم اومده و باید برم زندان. میخواستم ببینم بعد از چند مدت از گذراندن حبس در زندان میتونم با توجه به جرمم از مرخصی استفاده کنم.

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام براساس ماده 520 قانون آیین دادرسی کیفری : محکومان می توانند ، در صورت رعایت ضوابط و مقررات زندان و مشارکت در برنامه های اصلاحی و تربیتی و کسب امتیازات لازم پس از سپردن تامین مناسب ، ماهانه ، حداکثر سه روز از مرخصی برخوردار شوند . در موارد بیماری حاد یا فوت بستگان نسبی و سببی درجه یک از طبقه اول یا همسر و یا ازدواج فرزندان ، زندانی می تواند به تشخیص دادستان ، حداکثر تا پنج روز از مرخصی استفاده نماید . برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید