17 دی 1402

دعوای خیانت در امانت در خصوص چک

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
یاسمین افشاری فرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید اینجانب بابت فروش کالا به چهار نفر یک فقره چک سفید امضا دریافت کرده ام که بعد از گذشت چندماه از پرداخت بدهی خود امتناع نموده واینجانب مجبور شده ام چک مذکور رابدون اینکه ثبت سامانه گردد را پر نموده و علیه آنان اقدام نماینم حال ایشان علیه اینجانب شکواییه خیانت در امانت تنظیم نموده اند راه کار چیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما دوست عزیز طبق قانون صرفا در صورتی که شاکی اثبات نماید که چک به صورت امانت یا بابت ضمانت به شما تحویل شده است امکان دعوای خیانت در امانت را دارد. نظر به توضیحات شما ذیل چک عبارت بابت ضمانت درج نشده و ایشان نیز مدرکی مبنی بر تضمین بودن یا امانی بودن چک مذکور نزد شما ندارند. فلذا جای نگرانی نیست و بار اثبات دعوا بر عهده ایشان است.