18 دی 1402

نحوه شکایت در جرایم سایبری

دسته بندی : کیفری | تهدید به قتل
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، بنده خانم من به جرم مواد مخدر دستگیر شد بود ، در سال 96 ، بعد از یکسال زن اش ازش جدا شد ،بعد 5 ماه از سال 96 زن بردار خانمم من داخل تلگرام به صورت جهل اسناد که من به ایشان پیام دادم حالا بعد 7 حالا بعد از 7 سال بردار خانم من آزاد شد ، خواهر زاده اش و باجناق بنده ، مرا به مرگ تهدید می کند که من توی تلگرام پیام دادم من گفت شکایت می کنم آیا با شاهد دو نفر به صورت دورغ بدون مدارک می توانم از ارسال پیام تلگرام بنده رو محکوم کنند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی در صورت وجود پیامکها و احراز انتساب آن به شما و شهادت شهود، امکان محکومیت شما هست، لذا هم اکنون مشمول مرور زمان شده است. جهت مشاوره دقیقتر تماس بگیرید.