19 دی 1402

من مدارک سربازی را 7 سال قبل ، به اشتباه پر کردم تا معافیت کفالت بگیرم . حالا از لحاظ شرعی عذاب وجدان دارم و میخواهم خودم را به نهاد مربوطه معرفی کنم

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . من مدارک سربازی را 7 سال قبل ، به اشتباه پر کردم تا معافیت کفالت بگیرم . حالا از لحاظ شرعی عذاب وجدان دارم و میخواهم خودم را به نهاد مربوطه معرفی کنم . متاسفانه من 7 سال تحصیل هم داشته ام . ایا اگر خودم را معرفی کنم ، به من تخفیف میدهند بابت معرفی خودم ؟ مهم نیست اعزام شوم . آیا مدارک تحصیلی را اگر خودم اعتراف کنم ، باطل میکنند ؟ ممنون میشوم اگر کامل پاسخ بدهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود چندین سوال پرسید وپاسخ شما داده شدبله تخفیف داده می‌شود وهرگونه امتیازی گرفتید باطل می‌شود وباید به سربازی برید مصافا در دادگاه نطامی محکومیت دارید