22 دی 1402

مجازات شرط بندی های اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من توی سایت شرط بندی شرکت کردم خدود دوماه پیش دیوست تومان ریختم ولی برای برداشت از من احراز هویت خواست و من ترسیدم و ول کردم سایت رو و دیگه وارد سایت نشدم تا اینکه چند روز پیش حساب من رو مسدود کردن ولی هیچ فردی زنگ ب من نزد باید چیکار کنم ایا جدیه و حساب من موقت مسدود شده یا کلا مسدود شده و ربط ب حساب های دیگه هم داره و ممکنه اون هام مسددود شن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،این اقدام از سوی پلیس فتا صورت گرفته ،شما باید به پلیس فتا مراجعه کنید و درخواست رفع مسدودی حساب خود را بدهید ،البته برای رفع خطر به بانک مربوطه مراجعه کنید و پرسش کنید .