25 دی 1402

درخواست اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
احمد نیازمند سردوراهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید همسر بنده به خاطر هفتاد میلیون بازداشت شده اعصار زد ولی قبول نشد میشه سند بگذاریم در بیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و ادب. ابتدا سعی کنید مالی را به جای مبلغ معرفی کنید و شعبه مربوطه اگر موافقت نماید تا مراحل کارشناسی و مزایده با وثیقه شما موافقت مینماید در غیر آن صورت میتوانید مجددا با گذشت یکماه درخواست اعسار بدهید