25 دی 1402

باسلام سال95پدرم محکوم به تنظیم سند درحق کسی شد باوجود داشتن مدارک محکم که نشان میداد فروشنده پدرم نیس دفاعیه ارائه نداد..البته تاالان حکم اجرا نشده

دسته بندی : حقوقی | اعاده دادرسی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام سال95پدرم محکوم به تنظیم سند درحق کسی شد باوجود داشتن مدارک محکم که نشان میداد فروشنده پدرم نیس دفاعیه ارائه نداد..البته تاالان حکم اجرا نشده و مجددا خریدار طی دادنامه ای وراث را محکوم به گرفتن پایان کار و صورت مجلس تفکیکی کرده که دادخواست تجدید نظر داده ایم.آیا امکان اعاده دادرسی یا دادخواست درباره دادنامه سال95برای وراث وجود دارد؟باتوجه به تاخیرچندساله؟پدر درسال1401مرحوم شدند.اسناد و ادله قوی وجود دارد.باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب محترم به نظر اگر در حین دادرسی اسنادی دال بر محق بودن شما وجود داشته ولی مکتوم باشند و الان به آن اسناد دسترسی دارید (این اسناد در حین دادرسی موجود بوده ولی مکتوم بوده ) ، می توانید با حصول شرایطی تقاضای اعاده دادرسی خارج موعد بدهید و پذیرش آن با دادگاه است و یا اینکه اسناد طرف جعلی بوده که در صورتی که جهت اعاده دادرسی جعلی بودن اسناد یا حیله و تقلب طرف مقابل باشد، ابتدای مهلت اعاده دادرسی، تاریخ ابلاغ حکم نهایی مربوط به اثبات جعل یا حیله و تقلب می‌باشد...موفق و موید باشید