25 دی 1402

صرف نظر از تجدیدنظر خواهی

دسته بندی : کیفری | اختلاس
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وادب و وقت بخیر اینجانب باتوجه به اینکه کارمند دادگستری بودم به خاطر یک اشتباه بچه گانه به پرداخت اصل مبلغ دریافتی از طریق نامشروع 771/190/971ریال و جزای نقدی به مبلغ ریال1/542/381/942 ریال محکوم شده ام حالا تقاضای تخفیف دادم وبا تخفیف 1/4موافقت کرده‌اند حالا نمی 1/4از 771 میلیون ریال یا 1/4از 1/542/381/942 یال کسر می کنند
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی تخفیف مذکور شامل جزای نقدی است ولی اصل مبلغ را باید برگردانید.