27 دی 1402

واریز مبلغ و ثبت نام در یک سایت کلاهبرداری چه اقدامی می‌توان انجام داد

دسته بندی : جرایم سایبری | جعل رایانه ای
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من داخل فضای مجازی یک سایتی دیدم که ثبت نام میکردی پول میدادی و چند برابر میشد و اون پیج گفت که بیاید ربات بخرید به مبلغ240هزار تومن تا بتونید راحت و بدون باخت پول هارو برنده شید
و من تا بحال اینکارو نکرده بودم و شری اولم بود و اعتماد کردم
و هزینه رو واریز کردم و من رو بلاک کرد الان من باید چه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با در دست داشتن فیش های بانکی و واریزی ها به سایت مذکور میتوانید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی جهت طرح و تنظیم شکایت مراجعه نموده و دادسرای جرایم رایانه ای به موضوع رسیدگی میکند