27 دی 1402

ابطال معامله فیما بین اشخاص

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
حدود بیست و چهار روز پیش پدرم به همراه پدرم رفتن و خانه مان را فروختند
خریدار ثمن معامله را پرداخت کرده ولی هنوز تنظیم سند نکردن
چند روزی میشه که پشیمان هست پدرم
خانه به نام پدرم بوده و پدرم محجور است و نامه از پزشکی قانی هم دارد که در زمان معامله محجور بوده
تنها مشکلی که داریم این است که برادر کوچکترم شاهد معامله بوده و امضاء هم کرده
خواستم بدونم اگر درخواست ابطال این معامله را بدهیم با چه چالش هائی مواجه میشویم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مهم شخص امضا کننده و مالک است و با توجه به اینکه پدر شما در زمان معامله محجور بوده ابتدا بایستی حکم حجرپدر ایشان را از مراجع قضایی درخواست نمایید و با صدور حکم حجر اعلام بطلان معامله به علت محجور بودن شخص را بخواهید