01 بهمن 1402

وظایف واختیارات مدیرساختمان

دسته بندی : حقوقی | رفع ممانعت از حق
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
بنده مدیر ساختمان 52 واحدی هستم که نزدیک به 20 واحد پارکینگ اختصاصی ندارند و از مشاع استفاده میکنند
داخل ساختمان 2عدد پارکینگ مشاع وجود دارد
الان نزدیک به 4 ماهه یکی از واحد ها ماشینش رو اصلا جابجا نمیکنه و بقیه واحد ها اعتراض دارند نسبت به این موضوع
در خصوص مورد بالا چه اقدامات قانونی باید انجام گردد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.توصیه می شودبه عنوان مدیرساختمان حتماًقانون تملک آپارتمان هاوآیین نامه اجرایی آن رامطالعه کنیدتاازوظایف واختیارات خودمطلع شوید.ابتداکتباًبه وی تذکردهیدوچنانچه توجهی نکرد دادخواست حقوقی یاشکایت کیفری ازباب ممانعت ازحق علیه وی دردادگاه مطرح کنید.