02 بهمن 1402

ایراد ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمدعلی زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام . موضوع قرار جلب به دادرسی و منع تعقیب
بنده به عنوان متهم‌ پرونده. ولی بی گناه بودم..قاضی نوشته .اضهارات متهم دفاع از جانب خویش در خصوص درخواست غیر شرعی شاکی از خود داشته . و من خانم هستم ومستاجر/ صاحبخونه به زور وارد منزل شد و ضرب و جرح عمدی. با چاقو به خودش اسیب زد انداخت گردن من؟ابلاغیه اومد(( لذا بزه انتسابی محرز بوده و انطباق موضوع ما نحن فیه با اصلاحات بعدی قراره جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می‌گردد پس از تنظیم کیفرخواست و دادستانی به مرجع صالح ارسال گردد)) یعنی چی میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما با توجه به مسائل عنوان شده متاسفانه دادسرا مجرمیت شما را محرز دانسته است بعد از صدور کیفرخواست پرونده جهت صدور حکم به دادگاه ارسال می‌گردد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر از طریق سایت اقدام به ثبت تماس تلفنی نمایید