05 بهمن 1402

مجازات رشوه دادن به ماموران و نظامی

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده توسط مامور ناجا با دختری که با اطلاع خانواده قصد آشنایی داشتم دستگیر شدم ولی مامور بدون ارجاع به کلانتری و در همان محل ما رو آزاد کرد بعد از مدتی ایشون با من تماس گرفتن و گفتن که سربازشون فقیر هستن و بخاطر سرشناس بودن بنده از من خواستن به اون سرباز کمک کنم بنده هم مبلغی رو به شماره کارتی که فرستادن واریز کردم البته شماره کارت مال خودشون نبود. الان دادسرای نظامی پرونده پرداخت رشوه برای من درست کرده میخواستم ببینم دادگاه چه حکمی می‌تونه به من بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی اگر اثبات شود محکوم به حبس از 6 ماه تا سه سال و یا تا 74 ضربه شلاق و ضبط مال رشوه محکوم خواهید شد.