06 بهمن 1402

شکایت کیفری تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پیرو سئوال قبلی در ارتباط با شکایت تصرف عدوانی کیفری قطعه زمین قولنامه ای، میخواستم بدونم آیا اگر رای دادگاه تجدید نظر به نفع من تغییر یابد، ضمن صدور رای، زمین متصرفی را هم به من بر میگردانند یا برای این منظور باید دادخواست جداگانه ای مبنی بر اثبات مالکیت به دادگاه حقوقی ارائه میدادم و اگر همزمان با شکایت کیفری، دادخواست حقوقی را ارائه ندادم، همین الآن که به دادنامه بدوی دادگاه کیفری اعتراض کرده ام، میتوانم بمنظور رفع تصرف و باز ستاندن زمینم، با دادخواست الزام به اثبات مالکیت به دادگاه حقوقی مراجعه کنم؟ ضمنا تازه متوجه شدم که طرف مقابل از مدارک مجعول استفاده کرده و احتمالا مرتکب جعل امضا هم شده است، آیا دادگاه حقوقی به این موضوع هم رسیدگی میکند یا اینکه برای این موضوع اخیر، باید شکایت کیفری کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. اگرنهایتاًدرپرونده کیفری تصرف عدوانی حکم به نفع شناصادرشود نیازی به دادخواست حقوقی نیست وبراساس همان رای کیفری دستوررفع تصرف وتحویل به شماصادرمی شود‌.پاسخ به ادامه ی سوال بستگی به رای پرونده کیفری تصرف عدوانی داردکه اگربه ضررشماصادرشد ازچه باب بوده وآیاماهیتاًرسیدگی ورای صادرشده یاخیر.برهمین اساس بایدتصمیم گیری شودکه دادخواست حقوقی مطرح کنید یاشکایت کیفری جعل.موفق باشید