07 بهمن 1402

اثبات حق ارتقاق توسط وراث

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق ارتفاق
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،زمینی در شهرستان به پدر بنده و عمو هایم به ارث رسیده،این زمین تقریبا 25 سال پیش تقسیم شد بین برادران و تک خواهرشان،بعد از 25 سال پدر بنده و دو برادر دیگر فوت کردن و فقط عموی کوچکم در قید حیات هستند،ایشون از وراث برادران خود شکایت کرده و طلب راه نموده اند،در صورتی که قبلا مسیر این باغچه مال رو بوده اما پدر من بخاطر برادران راهی به عرض 3 متر را جهت تردد در اختیارشان گذاشتند و برگه ای نوشته شد.حالا عموی بنده بعد از این همه مدت میگویند بایستی برای اینکه من بتوانم زمینم رو بسازم یا بفروشم دهیاری گفته کوچه بایستی 8 متری باشه...زمینی که پدر بنده جهت راه 3 متری در اختیارشان گذاشته بود توسط پدرم خریداری شده بود و به زمین ارثی اضافه شده بود،و پدر من از زمین خریداری شده به آنها راه داده است..البته این نکته هم وجود داره که تقسیم نامه ای که آن زمان نوشته شده حالا نیست و همه میگویند دست ما نیست ،پدر من با موافقت برادران در زمین ارثی 25 سال پیش خانه ای ساخت و چند سال پیش یکی از عموهام نیز فوت کرد که او نیز بخش از زمین خود را فروخته است،ایا ما بایستی راه 8 متری بدیم اگر بدیم از مسیر قدیم بدیم؟یا

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید تنها به میزان همان سه متری که پدرتان حق ارتقاق به ایشان داده واگذار نمایید نه بیشتر