09 بهمن 1402

تقاضای ابطال معامله صوری

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر همسرم بعد از اجراییه مهریه و رای قطعی دادگاه و دقیقا دو روز بعد از جلسه اعسار که اعسارشان رد شد خودرو خودش را فک پلاک کرده من شکایت کیفری فرار از دین را عنوان کردم ، شوهرم مبایعه نامه ای آورد و ادعا کرد به دادمادشون قبل از اجراییه مهریه ، صلح کرده و هیچ پولی هم رد و بدل نشده بود و مبایعه نامه با کاربن و کپی آورد و گفت اصل مدارک را گم کرده و دامادشون هم یک ماه بعد به نام کس دیگری کرده این در حالی است که تا جلسه اعسار که رد شد خودرو به نام شوهرم بود سوال من این است آیا قاضی این مسئله را مورد توجه قرار نمیدهد که ماشین همسرم در جلسه اعسار با استعلام قاضی پیدا شده و دقیقا 2 روز بعد از اعسار فک پلاک کرده است ؟ و اینکه آیا معامله بشه میشود ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر ابطال مبایعه نامه ایشان با دامادشان به لحاظ صوری بودن معامله را به دادگاه مطرح نمایید در صورت تمایل جهت نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست نگارش توسط بنده را ارسال بفرمایید