09 بهمن 1402

آیا می‌توانم معامله ماشین را فسخ کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ماشین ساینا صفر رو 1ماه پیش بت قولنامه ایی که مهر بنگاه رو خریدار با خودش آورده بود و برگه قولنامه بنگاهی فروختم.
تا الان مدارکش و پلاکش به نام خودمه.باتوجه به اینکه تو بنگاه قرارداد ننوشتیم و شاهد امضا نکرده و فقط امضای دو طرف خودمون رو داره آیا میشه معامله رو فسخ کرد.البته با توجه به اینکه من نمیدونستم خودرو گرون میشه و خیلی ضرر کردم.ممنونم از راهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شرایط فسخ قرارداد شما چیست ؟ و اینکه ثمن معامله پرداخت شده یا خیر ؟ سوال خود را کامل مطرح کنید می‌توان جواب دقیق به شما ارایه کرد