09 بهمن 1402

تسویه حساب سربازان با ارتش در صورت بدهی

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
من 10 ماه خدمت کردم و معاف شدم و 10 ماه حقوق دریافت کردم.
ولی 2 بار فرار داشتم که در مرحله ی تسویه حساب بدهکار تشخیص داده شدم و باید پرداخت کنم.
با توجه به اینکه هر دو مرحله فرار از لحاظ دادگاه نادیده گرفته شد و حقوق اون ماه ها رو دریافت کردم، در حال حاضر بدهی من به ارتش توجیه قانونی داره؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی به هر حال اگر بدهکار باشید باید بدهکاری شما تسویه گردد و اگر بدهی داشته باشید تا تسویه نگردد کارت پایان خدمت دریافت نخواهید کرد مگر مورد بخشش قرار گرفته باشید