09 بهمن 1402

محازات خیانت در امانت و استرداد طلاجات

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خیانت در امانت طلایی که داشتم دادم به خواهر و دامادمون بعد سه سال هربار با وعده وعید نداده اند الان شیش ماه گذشته ازکاغذی که دست نوشته بوده تنها مدرکی در دست دارم که امضا کردن بدن ولی هربار یه تاریخ میدن که میدیم ولی نمیدن 29گرم طلا بوده قرض گرفته بده دقیقا بیشتر از سه سال شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که طلاجات را قرض داده اید مصداق خیانت درامانت نمی باشد و می بایست دادخواست استرداد طلاجات مطرح کنید در صورتی که نزد آنها امانت باشد و عودت نشود مصداق خیانت در امانت می باشد باتشکر