09 بهمن 1402

امکان پیگیری وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب و احترام
چندین سال پیش پشت قباله مادر من زمینی داشت که خانواده پدریم اونا فروختن بعد ها با کتک پدرم و اجبار خانواده پدریم ازش امضا گرفتن که این زمین فروخته شده و مدارک زمین هنوز موجوده ایا میتونم پیگیری کنم و به نتیجه برسیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر ‌گرامی با سلام؛ موضوع نیاز ب بررسی دارد اگر مادرتان مالک بوده و توسط دیگر افراد فروخته شده عنوان مجرمانه فروش مال غیر رخ داده که امکان پیگیری موضوع بطریق حقوقی و کیفری هست اگر نوشته یا اقرارنامه عادی از مادرتان با زور و جبر و اکراه دریافت شده فاقد اعتبار هست اما باید همین اجبار و اکراه اثبات شود چرا که قصد و نیت و رضای امضا کننده مهم است موید باشید