10 بهمن 1402

نسبت به اتهام ... مبنی بر گرفتن رشوه طی شماره 14... مورخ 1402/11/07 قرار منع تعقيب صادر شد

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

36-نسبت به اتهام اسماعيل قاسمي مبنی بر گرفتن رشوه طی شماره 140209390014207079 مورخ 1402/11/07 قرار منع تعقيب صادر شد.
37-دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود. و ابلاغ قرار و ارسال پرونده به مرجع ذي صلاح و ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهار نظر و بايگاني شدن پرونده و تايپ متن راي و رفع نقص پرونده در تاریخ 1402/11/08 صادر گردید
اين به چه معناست واگر راي صادر شده چند روز طول ميكشه تا ابلاغ بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی در دادسرا قرار صادر شده و سپس به نظر دادستان می رسد ، منتظر ابلاغ باشید ، به نظر حضوری پیگیری نمایید . موفق باشید .در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید ..