10 بهمن 1402

آیا من جلسه دادگاه دارم ماشین من ۲۱ روز دستور توقیفدارد

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من را در ماشین ساکن با 2 تا از دوستانم گرفتند که با خود مشروب داشتیم ولی افسر فقط من که راننده بودم را برد و ماشین را خواباندند و من اول بازداشتگاه موندم همون شب بردنم پارک شهر پیش فکر میکنم قاضی کشیک بود که گفتند قراره تعیین تکلیف بشی که چیکارت کنیم و بعد که قاضی کشیک را دیدم از من داستانو پرسید و من گفتم که مصرف نکردم مال دوستم بود اونارو ول کردن من راننده بودم و ایشون حکم ازادی من را دادند همون شب بردنم دوباره همون کلانتری و ازاد شدم ولی ماشین رو گفتن 21 روز میخوابه و پیام برات میاد از پلیس بعد بیا بعد گفتم از ثنا ؟ ولی گفت نه پلیس. میخواستم بد‌ونم یعنی من دیگه دادگاه ندارم درسته؟ و اینکه ماشین از دادسرا قراره حکمش بیاد ؟ و ایا اتفاقه خاصی دوباره میوفته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتی که تست الکل شما منفی بوده جرم شرب خمر مرتکب نشده اید ‌جلسه دادگاه هم ندارید پس از 21 روز دستور آزادی ماشین خود را پس از پرداخت جریمه و حق پارکینگ میتوانید اخذ کنید