11 بهمن 1402

ایا میتوانم صدای ضبط شده را منتشر نمایم؟

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر یه سوال داشتم
من چند وقت پیش از یکی از دوستانم موقعی که داشت حرف میزد ویس گرفتم بدون اینکه خودش متوجه شه و حالا حرفی که داخل اون ویس افتاده رو منکر شده و کامل میزنه زیرش که این حرفو نزده و همه چیو انداخته گردن من خواستم ببینم اگر من قسمتی از این ویس رو برای یکی دوستانم بزارم که ثابت کنم این حرف زده شده اون طرف میتونه از من شکایت کنه ؟ چون اون حرفی رو که خودش زده رو انداخته گردن من و بحث ابروی منه

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ ضبط صدا یا فیلم جرم نیست اما هرگونه اقدامی که منجر ب سواستفاده از انها شود یا بطریقی منجر ب هتک حیثیت و حرمت شخص گردد وصف مجرمانه داشته و قابل پیگیریست لذا بهتر است چنین نکنید و در صورت ایراد ادعا صدای ضبط شده را بعنوان دلیل اثباتی ب دادگاه ارائه دهید موید باشید