11 بهمن 1402

بنده در حالت مستی تصادف کردم، به دلیل پرخاشگری به کلانتری انتقال داده شدم، آنجا با کادر پلیس ( فقط یک نفر از آنها) درگیری لفظی پیدا کردم و

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، بنده در حالت مستی تصادف کردم، به دلیل پرخاشگری به کلانتری انتقال داده شدم، آنجا با کادر پلیس ( فقط یک نفر از آنها) درگیری لفظی پیدا کردم و ایشان دست و پای من رو دست بند زدند و البطه کتک مفصلی خوردم به صورتی که ضخم و کبوددی و درد شدید در ناحیه لگن، گردن، و پشت بازو دارم. جالب اینجاست صبح من را با پرونده شکایتی که ایشان از من کرده بود بردند دادگاه. ضمن اینکه امروز که 2 روز از تصادف میگزره رفتم و رضایت کلللهه کلانتری رو با اضرخواهی گرفتم... حالا اون شخص ذکر شده می خواهد من را مورد اضیت خود قرار دهد، لفضی میگه میام ولی شنبه بیا، من به قید ضمانت آزادم، قاضی تا شنبه به من وقت داده، آن افسر پلیس می تواند حتی سیستمی از شعبه خود بگوید که شکاتی ندارد. چااره چییییست؟ ضمن اینکه توقیف شدن گواهینامه، مدت زمان توقیف ماشین در پارکینگ و زندان رفتن من همه گیره رضایت ایشان است. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود باتوجه به توضیحاتتون میتوانید به دادسرای نطامی شکایت مطرح کنید