16 بهمن 1402

بازپرداخت بیمه عمر به وراث

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتون بخیر
پدر بنده 9سال پیش فوت شدند و به تازگی مطلع شدیم که ایشان بیمه عمر داشتند و تا زمانی که زنده بود بیمه عمر پرداخت میکرده است حالا با گذشت 9 سال ما وراث نمیدونیم از کدام شرکت ایشون بیمه عمر داشت و هیچ شماره بیمه نامه و اینایی موجود نیست و فقط کد ملی ایشان رو دارم
پرسشم از شما اینه که جایی هست که بشه استعلام گرفت ایشون از کدام شرکت بیمه عمر پرداخت میکرده تا برای گرفتن خسارت اقدام کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با بیمه مرکزی تماس بگیرید واحد روابط عمومی کمکتون میکنه