16 بهمن 1402

دریافت محتوای پیام های ارسال شده و دریافت شده از سیم کارت خودم

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
میخوام درخواست قضایی برای دریافت محتوای پیام های ارسال شده و دریافت شده از سیم کارت خودم رو بدم بدم تا نامه قضایی بگیرم و به اپراتور مراجعه کنم ؟
راهنمایی میخواستم چی بنویسم به کجا مراجعه کنم آیا غیر حضوری هم میشه درخواست داد و جواب گرفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی دسترسی به محتوای پیامک های ارسالی و دریافتی صرفا با تشکیل پرونده قضایی و دستور مقام قضایی ممکن است.