17 بهمن 1402

سوال کیفری خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
حامد یوسفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما ؛ چهار سال پیش من و همسرم به دلیل شرایط مالی مجبور شدیم در یک باغی در شهریار سرایدار شدیم که قرار بود با انجام کارها مبلغی دریافت کنیم ، متاسفانه همسرم به علت اشتباهات و دوستان جدیدی که همسرم پیدا کرده بود و آوردن وسایل دزدی در باغ دستگیر شد. از همون روز صاحب باغ یک ریال هم نداد که هیچ و کلیه وسایل زندگی من رو هم نداد و با اجازه خودش قفل در و شکسته و وسایل من رو مقداری شو بیرون و نقدلری رو در انباری و قفل زد و اتاق سرایداری رو بدون اطلاع من به کس دیگری داده بود ...
بعد دز شکایت و کلی دوندگی نتونستم ثابت کنم که وسیله های من در قسمت باغ این آقا تصرف شده
الان که همسرم آزاد شده و درخواست وسیله هارا کردم اول که زیر بار نمیرفت و میگفت همشو انداخته دور ولی بعدگفت شما باید
اجاره این چند سال نگهداری وسیله هارو بدید .
میخواستم بدونم اگر الان مجدد شکایتی علیه ایشون انجام بدم میتونم وسیله های زندگیمو پس بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به اینکه اعلام کردید در گذشته از طریق شکایت راه به جایی نبردید شکایت مجدد با همان عنوان نمی شود جز اینکه عنوان خواسته را تغییر دهید.