19 بهمن 1402

قانون آپارتمان نشینی و مزاحمت همسایه

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
همسایه ای داریم که کاملا از لحاظ فرهنگی ضعیف هستن
توی اپارتمان مشکلات فراوانی باهاشون داریم با فوت پدرشون بعد از گذشت 5 ماه بعد از کندن اعلامیه فوت توسط ماموران شهرداری باز هم اعلامیه میزنن روی دیوار میشه از طریق شهرداری شکایت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید اگر نتیجه ای نداشت از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.