23 بهمن 1402

شکایت از پزشک و اثبات قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | هیات بدوی انتظامی
فاطمه اسپرهم
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در سال 94 دکتر مغز و اعصاب تشخیص بیماری ام اس برای من داد و داروهای تزریقی شروع کرد که شکم بازو و ران فرو رفتگی ایجاد شد و از ترس بیماری ترک کار کردم و همسرم بچه دوم میخواست و دکتر گفتن دیگه نیازی نیست بچه دار شوید در طی دوره به دکتر میگفتم چشم‌هایم کاهش بینایی داره میگفت پیرچشمی داری و مداوم میگفتم که دست و پاهایم درد می‌کند و میگفت ربطی به بیماری ندارد و با پافشاری خودم به دکتر روماتولوژی رفتم و کفت بیمار شوگرن هستی و باز دکترم تاکید داشت ام اس داری و شوگرن هم داری باز هم با پافشاری خودم تست آب کمر ازم گرفت و مشخص شد بیماری ام اس ندارم و وقتی ناراحت شدم فقط کفت حق با شماست الان خشکی شدید چشم گرفتم و با قطره اشک مصنوعی زنده هستم و یکی از چشمانم دایم قرمز و دردناک هست و کاهش بینایی و تاری دید دارم و کیفیت زندگیم بسیار پایین آمده ایشون در طی نه سال ضرر جسمی روحی و مالی زیادی به من زده ایا با شکایت از این دکتر به نتیجه ای میرسم و میتونم از ایشون خسارت دریافت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

میتوانید شکایت کنید ولی باید تمام موارد را با مدارکی که دارید اثبات کنید