24 بهمن 1402

الزام به ایفای تعهد قراردادی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ارغوان اصغری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من یک آپارتمان پیش خرید کردم برج سه امسال
و حدود 700 میلیون تومان نقد دادم به بسازبفرش و بعد از چند ماه به این نتیجه رسیدم که باید خونه رو بفروشم و نمیتونم ادامه بدم سازنده درجریان فروش بود بعد چهار ماه اولین سرسید موعد چکم رسید بمبلغ 250 میلیون تومان نتونستم پاس کنم.
و منو تحت فشار گذاشت یا چک رو پاس کنم یا فسخ کنم از سمت من.
درکل با چند جلسه نشست در مشاوره املاک
به این نتیجه رسیدیم ک من 75میلیون تومان خسارت ضرر و زیان بدم و تمام چکهایی ک سازنده دستش هست رو بزاره مشاور املاک.
و این برگه تفاهمنامه بالا رو نوشتیم در املاک ک مدارکها و چکها تو املاکه و سه ماه سازنده فرصت داره که ملک ک بنام منه بفروشه پول منو بده .
(مدت زمانش از اول آبان تا اول بهمن بود)
الان زمان 3 ماه تموم شده و سازنده نتونست بفروشه
بنظرتون چیکار کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.کاربرگرامی ابتدا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید وخواهان انجام تعهد ایشان شوید واگر اقدامی انجام ندادندمی توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد علیه ایشان باتوجه به قراردادتان ثبت نمایید