24 بهمن 1402

گرفتن دستور فروش از دادگاه برای مال مشاع

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من در شغل آزاد هستم طرف مقابل به من بدهکار بود وپول نداشت خانه ی نیمه کاره ای داشت وبه اندازهی بدهی خود چند متر از آن خانه را به نام من زد وبرای بدهی های دیگرش هم بقیه خانه را ب8 نفر دیگر داد حالا ما 9نفر شریک شدیم ازطرف دیگر فردی که بساز بفروش است هم در اینمیان است چون او میگوید این آقا باید چک های من را هم بدهد وبه من بدهکار است از طرفی آن آقای فروشنده گفته شما باید در این چند ماه قسطهای خانه رابدهید به من ومن هم به بساز بفروش بدهم وماهم نداریم واز طرفی به این آقا اعتماد نداریم چون از کجا معلوم این پولهارو به ما بدهد وبالا نکشد وحالا زمان تحویل خانه رسیده نه خودش که متواری است می آید وخانه رابه تحویل دهد وآقای بساز بفروش هم میگوید من هم خانه راتوقیف کردهام تا پول من را هم بدهد از طرفی آقای بساز بفروش به مامیگوید خانه را شما 9 نفر به من بدهید من بفروشم هم پول خودم را بردارم وهم به شما چک مدت دار به اندازه 12 تا24 ماه بدهم از طرفی ماهم ماندهایم که از کجا معلوم چک این بابا پاس بشه ومیگیم به کس دیگه بفروش میگه فروخته نمیشه واقعا ما باید چیکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما نه نفر در این خانه سهم مشاعی دارید و میتوانید از دادگاه دستور فروش بگیریدالبته اگر آقای سازنده قبل از بنام زدن خانه از طرف آن شخص به شما آنرا توقیف کرده باشد که بنام زدن آن برای شما باطل بوده و حقی نداریدبه هر حال باید قراردادها و مدارک بررسی شود تا راهنمایی شوید