25 بهمن 1402

جرم تهدید چگونه ثابت می شود؟

دسته بندی : کیفری | تهدید به قتل
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، درجه داری ازبنده بعنوان تهدیدبه مرگش شکایت کرده وطی پیامهای تهدید بعنوان اینکه بنده ازشماره خودم برایشان فرستادم برگه ای ازپلیس فتابه دادکاه آورده است. بنده هیچ نسبی وآگاهی به این کارندارم واصلن تهدیدوپیامی ندادم. پلیس فتاچطورثابت کرده ازشماره خودم پیام تهدیدفرستادم درحالیکه گوشیم فقط دست بنده وکسی نیست سواستفاده کرده باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اثبات این موضوع نیازمند ارائه دلایل ومدارک می باشد