25 بهمن 1402

تصرف عدوانی یا دعوی خلع ید

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
علیرضا اسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر ..ما 4 برادر ویک خواهر وارث یک متوفی هستیم ...که ایشان مالک ملکی هستن که یکی از برادرهایم بدون هر اطلاعی اون را جهت سکونت به فرزندش داده ...بارهاوارثین تذکر جهت تخلیه ملک دادن لیکن ...ترتیب اثر نکرده ودائما طفره میروند ...حال بنده میخواهم از ایشان در دفاتر قضایی شکایت کیفری کنم ....آیا امکان دارد واگر میشود زود بازه هست یا بازه ی زمانی زیادی را باید بپیمایید لطفا راهنماییم بفرمایید چکارکنم ....

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بنظر میرسه باید دادخواست خلع ید و مطالبه ی اجرت المثل ایام تصرف را مطرح کنید و موضوع جنبه ی کیفری نداره مگر اینکه شرایط تصرف عدوانی من جمله سبق تصرفات شما و سایر شرایط موجود باشه