28 بهمن 1402

جرم منافی عفت و مادون زنا

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
آرمان شرافتی زنگنه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر کسی شکایت رابطه نامشروع به غیر از زنا انجام دهد و با نداشتن ادله کافی فقط بخواهد پیرینت پیامک بگیرد قاضی موافقت میکند ؟اگر بله تا چه مدت قابل پیگیری است پیرینت پیامکی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی جهت رسیدگی به اعمال منافی عفت باید کلیه اسناد و مدارک و یا اقرار مرتکب وجود داشته باشد و به درخواست طرفین برای جمع کردن ادله و اثبات چنین جرمی ترتیب اثری داده نمی شود