29 بهمن 1402

انعقاد قرارداد فی مابین طرفین

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ببخشید در ی دعوی ک برای خونه داشتم بر مالکیت اعیان رای گرفتم اما چون واگذاری مفقود شده بود و نتوانستم برای عرصه و اعیان سند بگیرم ،مهریه رو بخشیدم و زمین اعیان رو پدرشون ب آنها واگذار نمود ،اما الان حس خوبی ندارم و تصمیم دارم این قرار رو لغو کنم اما نمیدانم امکان چنین کاری رو دارم چون هنوز قاضی رای صادر نکرده و دو روز میگذره ک اون برگه رو امضا کردم چون این وسط هم از مهریه گذشتم و هم بعدها امکانش هست ک پدر بچه ها ب واسطه سرپرستی ادعای مالکیت زمین رو بکنه
ممنون میشم ک اگه امکانش هست زود پاسخ داده بشه ببینم میتونم کاری انجام بدم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی کلیه عقود تنظیم شده بین طرفین لازم و تبعیت از آن الزامی باشد مگر اینکه فساد معامله روشن گردد.