30 بهمن 1402

دستور فروش مال مشاعی را چگونه اخذ کنیم

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،سال97زمین وارثی را 6دانگ خریداری کردم که همه وراث حاضر به امضای مبایعه نامه نشدن ودوسال بعد آن رابه شخص دوم فرو ختن، البته همه وراث برای خریدار دوم امضا نکردن، که هرکدام از ما دودنگ ونیم از زمین را داریم ویک دنگ سهم بقیه وراث می باشد. من با شکایت برای کسایی که سهم فرو خته شده به من رابه خریدار دوم فروخته بودن توانستم سهم زمینم را بگیرم وبقیه زمین که دودنگ ونیم هست برای خریداردوم باقی ماند .من توانستم سند سهم خودم رابگیرم وراث هم هرکدام سند تک برگ گرفتن اما خریدار دوم اقدام به گرفتن سند نمی کند وبه خاطر اینکه خریداردوم سند نمی‌گیرد مانمی توانیم فروش مال مشاع بگذاریم الان سوال من این است که چه راه قانونی برای فروش مال مشاع وجود دارد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید از طریق دادگاه درخواست فروش بدهید ودر صورت نیاز میتوانید الزام شریک را هم به اخذ سند مشاعی را در جلسه اول مطرح کنید