30 بهمن 1402

آیا جرایم افراد زیر هجده سال سوءسابقه دارد؟

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من چنوقت پیش به یک عروسی رفتیم و از تالار امدیم بیرون هوا بخوریم دیدیم توی حیاط دعوا شده من رفتم فقط جدا کردم و هیچ کاری دیگه ایی هم نکردم و نمیدونستم اون طرف چیکار کرده بود بعد مامور من را هم برد دادگا و بعد فهمیدم ادم ربایی کرده و به منم اتهام معاونت زدن و حدود 3 هفته کانون بودم بعد 3 هفته قاضی گفت شاکیه شوما ازتون شاکی نیست فقط برای مشروبتون یه فیش بزارید بیاید بیرون
الان گزاشتم ایا برام سابقه میشه؟؟ چون مخاهم مهاجرت کنم مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی خیر محكوميت هاي كيفري اطفال و نوجوانان فاقد آثار كيفري است.