30 بهمن 1402

دانلود ویدیوهای یوتیوب خلاف قوانین است

دسته بندی : رسانه | کپی رایت
سعید بزرگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
آیا دانلود ویدئوهای یوتیوب توسط نرم افزار های شخص ثالث باعث تضییع حقوق تولیدکنندگان آن ویدئو ها می شود؟گزینه دانلود در خود یوتیوب وجود دارد ولی در ایران این گزینه قابل استفاده نیست؛از طرفی دیگر من می خواهم برخی از کلیپ ها و ویدئو های یوتیوب را تنها به هدف استفاده شخصی دانلود کنم تا هروقت اینترنت نداشتم آن ویدئو ها را ببینم...آیا این که بیایم ویدئوهای یوتیوب را با استفاده از نرم افزارها و یا سایت های شخص ثالث تنها برای استفاده شخصی دانلود کنم خلاف قوانین است و منع قانونی دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام،بسیاری از ویدیوهای یوتیوب توسط حق کپی رایت محافظت می‌شوند وقتی که ویدیویی را دانلود می‌کنید هیچ تبلیغاتی نخواهید دید بنابراین هیچ یک از بازدیدهای شما از سازنده ویدیو حمایت مالی نمی‌کند حال با این وجود اگر به قصد انتشار نباشد مشکلی بوجود نمیاید