02 اسفند 1402

امکان و چگونگی تنظیم اعتراض

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام، بنده یک فقره چک به مبلغ247میلیون، به تاریخ1401/11/01بابت معامله کامیون به فردی دادم، اما در تاریخ موعود نتوانستم چک را پاس کنم،و از فرد درخواست مهلت کردم، بعداز20 روز، بابت مبلغی از بدهی چک، 150 میلیون به حسابش واریز کردم چون مسافرت بودم نتوانستم چک را پس بگیرم و الباقی چک رو چک جدیدی بدهم،ایشان بعد از گرفتن150 میلیون کل مبلغ چک رو برگشت زد. مجددأ مبلغ60میلیون برای او واریز کردم که چک رو برگرداند، اما الان چک را اجراییه گرفته و شکایت خیانت در امانتم رد شده و مهلت10روزه برای اعتراض دارم، آیا میتوانم اعتراضی کنم که خیانت در امانت آن ثابت شود؟
چطوری متن اعتراض رو بنویسم. ممنونم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام‌ به نظر بنده حتما نسبت به رای صادره اعتراض نمائید .و برای تنظیم متن اعتراض می بایست آنچه را که اتفاق افتاده را توضیح و مستند به قانون دفاعیات خود را بنویسید.برای تنظیم لایحه اعتراضی می توانید از مشاوره تلفنی و یا ثبت درخواست تنظیم اوراق قضایی اقدام نمائید تا لایحه اعتراضی برای شما تنظیم گردد.