02 اسفند 1402

خیانت درامانت نسبت به اموال امانتی

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دریل برقی که به قصد استفاده توسط کارگر روزمزد درمنزل من به شخص من تحویل داده شده تا به آن کارگر بدهم نزد کارگر به سرقت می رود به 110 موضوع را گزارش کردم ولی به شکایت من توجهی نشد بلکه صاحب دریل باین دلیل که دریل را تحویل من داده باتهام سرقت شکایت نمود من بهای دریل را به او پرداخت کردم وقرار منع تعقیب صادر شد ولی به شکایت من در مورد وقوع سرقت توجهی نگردید.کارگرر دربازجویی اقرار کرد که دریل نزد او بوده که به سرقت رفته تکلیف من چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.البته موضوع مشمول خیانت درامانت است نه سرقت.ولی به هرحال اگردردادسرامحرزشودکه واقعاًبه سرقت رفته وکارگراهمال کاری نکرده،قرارمنع تعقیب صادرمی شودواگراهمال کاری کرده ممکن است قرارمجرمیت صادرشود.مجموعاًشمامی توانیدبه صورت حقوقی دادخواست مطالبه بهاء دریل برقی راعلیه کارگرمطرح کنید.موفق باشید