03 اسفند 1402

راهکار جهت آزادی سریع زندانی محکوم به حبس ۸ ماهه

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام برادر من بخاطر تصرف زمین کشاورزی محکوم به 8ماه حبس شده و الان ی هفته است زندان رفته میخواستم بدونم بهترین راه برای ازاد کردن سریع اون چیه !؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام ایشان می توانند پس از تحمل یک سوم مجازاتشان یعنی پس از گذشت حدود دو ماه و نیم مشروط به شرایطی از قبیل فقدان سابقه محکومیت کیفری ، پیش بینی اصلاح مرتکب و ... تقاضای صدور قرار تعلیق اجرای مجازات را از قاضی اجرای احکام بنمایند