04 اسفند 1402

دستور فروش مال مشاع

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشيد ٣ دانگ ملك ورثه اي(پرونده تقسيم تركه باز دارد كه وقت نظارت بهش خورده ولي هنوز جوابي نگرفتم خواهان پرونده هستم و ٦ نفر هم خوانده)3 دانگ ما بقي به نام مادرم در قيد حيات هستند ميخواستم مشاوره اي در خصوص فروش بگيرم ...تفاهم بر فروش ندارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر ملک غیر قابل افراز باشد شما باید دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید و ملک توسط ‌کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری خواهد شد و به مزایده گذاشته خواهد شد