05 اسفند 1402

چگونگی شرکت در مزایده اموال و پرداخت سهم شریک

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد.دیشب لطف کردین و جواب سوالمو دادبن.سوال دومم اینک برای مزایده باید ارزش ریالی کل ملک بحساب دولت واریز بشه یا فقط سهم شریکمون؟آیا تفاوتی بین ما و شریک بخاطر سکونتمان در ملک قائل میشود دادگاه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام برابر ماده 129 و 130 قانون اجرای احکام مدنی میتوانید در روند مزایده شرکت نمایید و 10 درصد از کل مبلغ ملک بعنوان شرکت در مزایده از شما اخذ خواهد شد و نهایتا پس از برنده شدن در مزایده نیازی نیست کل مبلغ به صندوق دادگستری پرداخت شود و فقط سهم عمو پرداخت میشود و از طرفی تفاوتی بین شما و طرف مقابل بعلت سکونت در ملک وجود ندارد.