06 اسفند 1402

آیا همسرم می‌تواند به جرم ضرب و جرح من را محکوم کند

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روزتون بخیر بنده با همسرم به مشکل خوردم وایشون میخوان طلاق بگیرم اما بنده مایل به طلاق نیستم اما امشب ایشون زنگ زدن به کلانتری و ادعا کردن که بنده ایشون رو مورد ضرب وشتم قراردادم و کلانتری اظهار نامه ایشون ثبت نموده وبه پزشک قانونی ارجاع دادن اما بنده حتی به ایشون دست هم نزدم اما فردا تعطیل رسمی هست و بنده میترسم ایشون خودزنی کنن و برای بنده دردسر ایجاد بشه چگونه ثابت کنم که بنده به ایشون دست نزدم و ایشون خودزنی کردن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتی که خودزنی کنند پزشکی قانونی تشخیص میدهد بعلاوه پزشکی قانونی فقط جراحات را تشخیص میدهد اما اتهام وارده به شما در صورتی که اقرار کنید اثبات میشود